Ontmoet Sadettin!

Sadettin is Stagiair

Achter de deur kijken bij een gemeente, dat is wat ik wilde. Voor mij had een gemeente een formeel, saai en stoffig imago. Nu werk ik 5 maanden hier en heb ik ervaren dat het heel dynamisch en levendig is.

Een fijne sfeer om in te leren
Op de afdeling P&O waar ik werk, heerst een hele open en informele sfeer. Dat is heel fijn voor mij, want daardoor is iedereen heel toegankelijk en kan ik altijd bij iemand met mijn vragen terecht. Dat maakt het voor mij gemakkelijker om die stap te zetten en open te zijn over wat ik al kan en nog moet en wil leren. Trial and error, daar staan ze hier voor open. Dat is heel leerzaam voor mij.

“Ik krijg hier het vertrouwen om zelfstandig te werken en ik laat weten waar ik aan werk. Hierdoor kan ik veelal zelf mijn tijd indelen of thuiswerken. Dit geeft mij een gevoel van vrijheid en flexibiliteit.”

“Samen bouwen aan vertrouwen”, één van de pijlers maakt het prettig werken hier. Ik krijg hier om zelfstandig te werken het vertrouwen en ik laat weten waar ik aan werk. Hierdoor kan ik veelal zelf mijn tijd indelen of thuiswerken. Dit geeft mij een gevoel van vrijheid en flexibiliteit. Daardoor wil ik ook extra mijn best doen.

Ruimte voor initiatief
Hier krijg ik niet alleen de kans om mijn afstudeeronderzoek te doen, maar ook de mogelijkheid om te werken in mijn vakgebied. Ik onderzoek wat we kunnen doen om het hier aantrekkelijker te maken voor hoog opgeleide jongeren met een biculturele achtergrond. Dit onderwerp past bij mij. Veel is herkenbaar en ik draag bij aan een belangrijk maatschappelijk issue.

Doordat ik zelf initiatieven neem kan ik hier binnen de functie van personeelsconsulent ook klussen oppakken. Zo werk ik onder andere mee aan de aanpassing van het werving- en selectiebeleid. Beleid maken is leuk, heb ik hierdoor ontdekt.

Terug naar medewerkeroverzicht

Sadettin Kaymaz

Stagiair