Groe!

Groe! met ons mee

De gemeente Ede geeft duurzame ontwikkeling, diversiteit, mobiliteit en groei een prominente plek. Zo ben jij verzekerd van toekomstig werkplezier en vitaliteit.

 

Wij bieden jou de kans om te leren vanuit je eigen kracht, specifieke talenten en behoeftes. Jouw continue groei en ontwikkeling heb je dus zelf in de hand, samen met je leidinggevende formuleer je ontwikkeldoelen op zowel individueel-, team- als organisatieniveau. Bij de gemeente Ede is plek voor een functieniveau omhoog, maar ook in de breedte is er ruimte om stappen te maken.

 

Groe! is ons ontwikkelcentrum en helpt je door te ondersteunen en begeleiden in je persoonlijke ontwikkeling, vaktechnische ontwikkeling en groei in je loopbaan. Zo vind je bij ons een open aanbod van trainingen en workshops om individuele ontwikkelvragen op te pakken. Bovendien bieden wij inhoudelijke programma’s als de Omgevingswet en ‘In Verbinding’, over participatief denken en werken. Groe! biedt een ruim aanbod van individuele loopbaan- en coachingstrajecten en individuele onderzoeken.

Interesse om bij de gemeente Ede te komen werken? Maak dan een job alert aan en blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures!