Waarom werken bij de gemeente Ede?

Ede is een jonge groene stad van ontmoeten en verbinden

Wij hebben ruimte voor iedereen, bij onze gemeente werken mensen met uiteenlopende achtergrond, overtuiging en van alle leeftijden. Diversiteit is onze kracht. De organisatie en samenleving die wij voor ogen hebben is er één van persoonlijke ontmoetingen, als tegenhanger van de toegenomen individualisering. Dat maakt de gemeente Ede een levendige en aantrekkelijke stad.

 

Natuur en cultuur, steden en dorpen

Je werkt in Ede in een mooie afwisselende omgeving. Ede wordt omringd door authentieke dorpen ingebed in een rijk natuurgebied, met een groot vertakt netwerk aan fietspaden en wandelroutes. Met het Kröller-Müller Museum in Het Nationale Park de Hoge Veluwe als cultureel hoogtepunt. Het centrum van Ede is stads en heeft de ambitie nog stedelijker en bruisender te worden.

 

Innovatie is traditie in Ede.

Ede ligt in het hart van Food Valley, de internationale top regio voor kennis en innovatie op het gebied van voedselproductie. Ede is dan ook de proeftuin van de Universiteit Wageningen. We zetten in op duurzaamheid door bijvoorbeeld onderzoek naar locaties voor wind- en zonne-energie en het ondersteunen van duurzame initiatieven van inwoners. We bieden Edese ondernemers kansen om te groeien en ons aantrekkelijk vestigingsklimaat trekt food- en andere bedrijven en zorgt voor een variëteit in werkgelegenheid.

 

Bouw mee aan onze Visie 2025

Ede is ambitieus, dat vraagt wat van jouw inzet als medewerker. Ede als jonge en groene stad is economisch vitaal en sociaal krachtig. Bij de gemeente Ede bouw je mee aan de sociale infrastructuur, sterke wijken en het vestigingsklimaat. Onze medewerkers zijn ondernemend en hebben hart voor de maatschappij. Je werkt in een innoverende, dynamische en vooruitstrevende organisatie met ambitieuze collega’s aan uitdagende projecten en programma’s. Jij hebt veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid om je werk in te delen. Ons kantoor is uitnodigend, fris en modern ingericht en waar het kan deel je je eigen uren flexibel in.

 

Groeien binnen de gemeente Ede

Ontwikkeling van ieders unieke talent speelt een belangrijke rol bij de gemeente Ede. Je krijgt de kans om te groeien binnen je functie, en door de omvang van de gemeente Ede is er veel ruimte voor interne mobiliteit. Je kunt dan denken aan een functieniveau omhoog, maar ook in de breedte is er ruimte om stappen te maken. Ons opleidingscentrum Groe! is er voor alle medewerkers en helpt je bij je persoonlijke ontwikkeling. Lees hier meer over Groe!.

 

Maak werk van Ede met onze vier pijlers

Wij bieden je werk met maatschappelijke betrokkenheid; dichtbij en in rechtstreeks contact met de inwoners. Wij werken daarbij vanuit de vraag van inwoners door:

  1. Te bouwen op vertrouwen
  2. Wendbaar en weerbaar te zijn
  3. Van buiten naar binnen te kijken
  4. Te zorgen dat het gebeurt

 

 

Interesse om bij de gemeente Ede te komen werken? Maak dan een job alert aan en blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures!