Waarom werken bij de gemeente Ede?

Een uitgebreid streekmenu: natuur en cultuur, steden en dorpen
Je werkt in Ede in een mooie afwisselende omgeving. We kennen natuurlijk allemaal de prachtige Veluwe! Ede wordt omringd door authentieke dorpen, ingebed in een rijk groen natuurgebied, met een groot vertakt netwerk aan fietspaden en wandelroutes. Met het Kröller-Müller Museum als cultureel hoogtepunt. Het centrum van Ede is stads en heeft de ambitie nog stedelijker en bruisender te worden.

 

Proef de toekomst: Ede in 2025
Onze gemeente Ede is levendig, bruist, sprankelt en bouwt met ambitie aan de toekomst. Ede ligt in het hart van Food Valley, de internationale top regio voor kennis en innovatie op het gebied van voedselproductie. Ede is ook de proeftuin van de Universiteit Wageningen. Daarnaast zetten we in op duurzaamheid door bijvoorbeeld onderzoek naar locaties voor wind- en zonne-energie en het ondersteunen van duurzame initiatieven van inwoners. We bieden Edese ondernemers kansen om te groeien en ons aantrekkelijk vestigingsklimaat trekt food- en andere bedrijven en zorgt voor een variëteit in werkgelegenheid.

Deze energie en ambitie, dat vraagt wat van jouw inzet als medewerker. Jouw toekomstige collega’s zijn ondernemend, bevlogen en hebben hart voor Ede. Bij de gemeente Ede bouwen we samen aan duurzaam goed en gezond leven, werken en wonen. En gezonde voeding. Voor iedereen.

 

Kom tot bloei bij de gemeente Ede
Ontwikkeling van ieders unieke talent speelt een belangrijke rol bij de gemeente Ede. Je hebt zelf de regie over je loopbaan en grijpt de kans om te groeien. Je kunt dan denken aan inhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling, een functieniveau omhoog, maar ook in de breedte is er ruimte om stappen te maken. Alle ingrediënten voor jouw ontwikkeling zijn aanwezig, ook binnen ons opleidingscentrum.

 

Ruimte voor alle smaken
Diversiteit is hét recept voor succes. Wij hebben ruimte voor iedereen, bij onze gemeente werken mensen met uiteenlopende achtergronden, overtuigingen, unieke talenten en van alle leeftijden.

 

Dagelijkse kost
Hoe jouw dag eruit ziet? Je hebt veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid om je werk in te delen. Een goede afstemming tussen werk en privé maakt dat je je werk beter kunt doen. Natuurlijk helpt de 36-urige werkweek daar ook bij. Lees meer over de arbeidsvoorwaarden. Je werkt in een transparante sfeer, in een dynamische en vooruitstrevende organisatie met ambitieuze, aardige collega’s aan uitdagende projecten en programma’s. Ons kantoor staat middenin in het centrum van Ede en is open, uitnodigend, fris en modern ingericht.

 

 

Interesse om bij de gemeente Ede te komen werken? Maak dan een job alert aan en blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures!