Sollicitatieprocedure

Solliciteren

Solliciteren bij de gemeente Ede is eenvoudig. Onder iedere vacature vind je een sollicitatieknop. Je drukt op de sollicitatieknop en stuurt je cv en motivatie in Word of PDF. Je ontvangt direct van ons een sollicitatiebevestiging, zo weet je dat je sollicitatie goed is aangekomen. In de vacaturetekst staat een uiterste datum tot wanneer je kunt reageren.

Open sollicitaties

Open sollicitaties nemen wij niet in behandeling. We willen je vragen gericht op vacatures te reageren. Heb je interesse in een baan bij de gemeente Ede maar is er nu voor jou geen geschikte vacature, dan willen we je adviseren om ons te volgen op Social Media of een job alert aan te maken.

Selectieproces

Na de sluitingsdatum selecteren we op jouw match met de vacature. De gespreksdata vind je al in de tekst. Wel zo makkelijk. Als we je uitnodigen voor een gesprek dan bellen we je op om een afspraak te plannen. Het aantal gesprekken en de gesprekspartners zijn voor iedere vacature anders. Vaak voeren we twee gesprekken. Dan volgt eventueel een assessment of het maken van een casus. We kunnen referenties opvragen of een (online) screening doen, bijvoorbeeld via databanken, zoekmachines en sociale netwerken.

 Privacy

Standaard bewaren wij jouw cv en motivatie gedurende één maand, conform de nieuwe Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) wetgeving. Wij vragen je om toestemming om je gegevens langer te bewaren indien gewenst.

 VOG

Als je bij de gemeente Ede gaat werken dan is voor sommige functies een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) verplicht.

Interesse om bij de gemeente Ede te komen werken? Maak dan een job alert aan en blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures!